Τρίτη 18 Μαρτίου 2008

Του Παν -κάλου!!!


-Δεν λές πως την σημαία μας Ναύαρχε, μας την πήρε,
την πήρε και την σήκωσε στην θάλασσα ο αγέρας;

Πάγκαλος προς Ναύαρχο Λυμπέρη την νύχτα των Ιμίων....

*

Πως εμπνεύστηκε ο ποιητής.....

Πάγκαλος: Παχύδερμο χωρίς ευαισθησία ο Καραμανλής

Επίθεση άνευ προηγουμένου και με πρωτοφανείς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε κατά του πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή χθες ο Θόδωρος Πάγκαλος, με αφορμή τις καταγγελίες για διαφθορά που έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

«Παχύδερμο, πηγή όλων των σκανδάλων και της διαφθοράς» είναι μερικοί από τους χαρακτηρισμούς του βουλευτή και μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ (στον ρ/σ «Αλφα»).

«Τι κατάντια κι αυτή να έχουμε αυτό το περίεργο πρόσωπο για πρωθυπουργό, που έχει αυτά τα περίεργα πρόσωπα για συνεργάτες, που τολμούν να λένε κατάμουτρα στο λαό θα πληρώσεις γρηγορόσημο αλλά θα στο μειώσω λίγο» είπε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στην πρόσφατη δήλωση του υφυπουργού Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα και συνέχισε:

«Ολο αυτό το σύστημα είναι καραμανλικό. Ο κ. Καραμανλής είναι παχύδερμο, δεν έχει ίχνος ευαισθησίας και καλύπτει όλους τους υπουργούς. Είναι η πηγή της διαφθοράς, του αυταρχισμού, της διάλυσης του κράτους και της οικονομίας, αυτός είναι το πρόβλημα. Τι άλλο να πω γι' αυτόν; Οτι παίζει καλό ποδόσφαιρο; Ούτε αυτό συμβαίνει»

Δεν στάθηκε όμως μόνο σ' αυτά ο κ. Πάγκαλος. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι οδηγεί τη χώρα δεκαετίες πίσω, στην προ της επταετίας εποχή του θείου του Κ. Καραμανλή, για την πολιτική του οποίου επίσης χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις:

«Οδηγούν το κράτος πίσω δεκαετίες στον προ της 7ετίας καραμανλισμό, στο κράτος της συναλλαγής και του ρουσφετιού, των πολιτικών βαρόνων και του αυταρχισμού. Είναι παλαιοτάτη η Δεξιά, ο Καραμανλής ξανάρχεται, ο Καραμανλής της βίας και της νοθείας, της διαφθοράς, ο Καραμανλής όλων των σκανδάλων που ζήσαμε ως νέοι».
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 30/09/2005
http://www.enet.gr/online/online_text/c=110,dt=30.09.2005,id=31961416

Δεν υπάρχουν σχόλια: